Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu!

22.07.2024 09:30 Hamit Can Sayılgan

 
     Esports World Cup Foundation ve ESL Gaming işbirliği ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "Riyadh Masters 2024" Dota 2 turnuvasında şampiyon Gaimin Gladiators oldu!
 
     Büyük finalde Gaimin Gladiators rakibi Team Liquid'i 3-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu ve 1.5 Milyon Dolar para ödülünün sahibi olmayı başardı.
 
 
 
     A grubunu 3. sırada tamamlayan Gaimin Gladiators, Playoff etabında Entity, Team Falcons ve Team Liquid'i mağlup ederek adını büyük finale yazdırdı.
 
     B grubunda yer alan Team Liquid ise Playoff etabında Team Spirit ve Tundra Esports karşısında galibiyet elde etmesinin ardından üst tur yarı finalinde Gaimin Gladiators'a 2-0 mağlup olarak alt tura düştü. Alt turda Team Falcons'u 2-0 mağlup ettikten sonra büyük finalde yeniden Gaimin Gladiators ile karşılaştı.     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 4 Saat önce Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 5 Saat önce PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 6 Saat önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 8 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler