Şehir Kurma Oyunu Endzone 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

21.07.2024 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Assemble Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Gentlymad Studios ekibinin üstlendiği hayatta kalma simülasyon ve inşa etme oyunu Endzone 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Oyun 26 Ağustos tarihinde Steam ve GOG üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülecek.
 
Endzone 2 atmosferiyle dikkat çekiyor
 
 
 
Serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Endzone 2 kıyamet sonrası bir temayı bizlere sunuyor. Yapım içerisinde dehşet verici bir felaketin ardından insanlığın hayatta kalmasını sağlamaya çalışıyor ve yeni dünyaya alışmak için kendimize ait bir bölge kurmaya çalışıyoruz. Yaşanabilir son toprakları keşfedebileceğimiz ve bu bölgeleri hayatta kalanlarla doldurabileceğimiz oyunda tehlikeli bir dünyanın bize sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Küçük bir yapı ile başlayıp daha fazla büyümeye çalışacağınız devam oyununda doğanın oldukça merhametsiz olduğunu vurgulayabiliyor ve inşa etmek, gelişmek, hayatta kalmak temel hedefler arasında bulunuyor. Kıyamet sonrası bir ortamda bulunduğumuz Endzone 2'nin atmosferinin ve manzaralarının dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Kıyamet sonrası bir ortamda yer alacağınız ve bu ortamlarda hayatta kalabileceğiniz, aynı zamanda kendinize özgü bir yer kurabileceğiniz yapım dikkat çekici unsurlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Felaket de sonuçlanan bir kıyametin eşiğinde bulunan dünyada bulunduğumuz yapımda elbette üç beş hayatta kalan grup bulunuyor. Ve bunları tekrar bir araya getirmek ve aynı zamanda yaşanabilir bir alan oluşturmak tamamen bizim işimiz oluyor.
Hayatta kalma mekanikleriyle beraber harmanlanmış inşa etme ve simülasyon unsurları ile bezeli bu yapım içerisinde yapacağımız her bir hamlelerin oldukça önemli olduğunu vurgulayabilir ve kıyamet sonrası hayatta kalma kolonisini sene inşa etmek için burada elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Yaşanabilir son toprakları keşfetmeye hazırlanabileceğimiz ve halkımızın hayatta kalması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırlanabileceğimiz yapımda sert ve affedilmeyen bir ortamın bulunduğunu söyleyebiliyor ve bu ortamlarda kendi zekamızı, dayanıklılığımızı, sistemlerimizi ve her şeyimizi ortaya dökmek durumunda kalıyoruz.

Bu tarz detaylarla beraber elbette önce küçük bir yerleşim yeri ile beraber başlamaya hazırlanıyor, daha sonrasında ise bu yerleşim yerini geliştirmeyi bekliyor ve buna göre kendimizi yavaş yavaş ilerletebiliyoruz. Yeni teknolojilerle beraber destekleyebileceğimiz yerleşim yerimizi elbette üst düzey bir yapıya çevirmeye çalışıyor ve kendi stratejimizi ve planımızı oyuna dahil edebiliyoruz. Farklı bölgelere doğru kurulum yapabileceğimiz ve yerleşebileceğimiz yapım içerisinde elbette hayatta kalan gruplarıyla beraber birleşmeye hazırlanıyor ve ne kadar çok gelişirse o kadar çok yaşanabilir alanı genişletmeye hazırlanırken, diğer yandan ise halkımızın hayatta kalmasını burada en iyi şekilde bir sağlamak durumunda kalıyoruz. Çünkü tüm yönetim unsurları bizim elimizde bulunuyor ve kıyamet sonrası ortamlardaki atmosferin gerçekçi bir şekilde bizlere yansıtıldığını burada aktarabiliyoruz.

Bunun yanı sıra elbette sadece kıyamet sonrası ortamların değil, aynı zamanda sürekli olarak tehdit altında hissettiğimiz bir dünyada kendimizi bulabiliyor ve bu dünyanın amansız ve sürekli değişen bir ortama sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Sürekli olarak değişkenlik gösteren ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz oyunda zorlu bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz.
Kurtulanlar olarak ilerleyebileceğimiz ve bir ekip lideri olarak yer alabileceğimizi yapımda hayatta kalma unsurları ile beraber ilerleyebileceğimiz sistemlerle beraber karşılaşabiliyor ve yeniden inşa etmek, yapmak ve çok daha fazla mekanikle beraber buradaki yerimize alabiliyoruz. Aynı zamanda oyun içerisinde elbette yolumuza sürekli olarak engellerin çıktığını söyleyebilir ve engelleri açmak için de farklı stratejiler ve planlamalar benimseyebiliyoruz.
 
Sefalet ve ölümle dolu bir dünyada bulunduğumuz yapımda kendi bölgemizi yeniden inşa etmek, yüzyıllar sonra bile yaşanabilir alanları burada oluşturmak oldukça önem arz ediyor. Farklı sistemleri buraya davet edebileceğimiz ve aynı zamanda bu sistemlerle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda kendimize ait bir bölge inşa ederken aynı zamanda buranın stratejisini oldukça ön plana çıkarmak durumunda kalıyoruz. Çünkü dışarıdan gelecek olan farklı tehditler bulunuyor. Bu tehditleri ortadan kaldırmak ve onlara karşı gelmek için hayatta kalan gruplarının sayısını artırmak durumunda kalıyor ve bunun yanı sıra kendimizi bölgemize savunabilir halde bulmamız şart.

Bu tarz detaylarla beraber yerleşim otobüsümüzü doğrudan kontrolünü elimize alabiliyor ve başlangıç noktamızı özgürce burada seçebiliyoruz. Dolayısıyla burada özgürce başlangıç noktamızı seçerken bazı noktalara dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü kurulabileceğimiz alanlar elbette farklılık gösterdiğinden ve engebeli yerlerin daha güvenilir olduğundan bahsetmekte fayda var.
 
 
 
Bununla beraber istediğiniz gibi bunun seçim sırası sizde ve istediğiniz gibi kurulabiliyor ve kendi merkez bölgenizi inşa edebiliyorsunuz. Merkez bölgesini inşa ettikten sonra elbette daha fazla alana yayılabiliyor ve kendinize emin adımlarla beraber ilerlemeniz gerekiyor. Antik kalıntılara doğru ilerleyebileceğiniz, etrafı keşfedebileceğiniz, gizli ganimetlerle karşı karşıya kalabileceğiniz ve cesur görevlerle dolu bir dünyada yer alacaksınız.

Yapımda elbette tehlikeli noktalara doğru ilerleyerek aynı zamanda tehlikelerle dolu çorak topraklara adım atmaya hazırlanıyorsunuz ve bu toprakları keşfetmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda farklı kurtulan grupları bu keşif görevlerine doğru gönderebiliyor ve getirdikleri materyal ve kaynaklarla beraber kendimizi en iyi şekilde yükseltebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber hem kıyamet sonrası ortamların nasıl olduğunu görebiliyor ve böylece etrafı keşfetmek tamamen sizin işiniz oluyor.

İlgi çekici ortamlarda kendimizi bulabileceğimize emin olabilirsiniz. Emrinizin altında elbette birden fazla yerleşim yeri bulunuyor ve bu yerleşim yerlerini en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve aynı zamanda yükseltebiliyorsunuz. Benzersiz kaynaklarla beraber ilerleyebileceğimiz ve etrafı keşfederek farklı kaynaklarla karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda zorda kaldığımızda bu kaynakları en iyi şekilde kullanabiliyor ve aynı zamanda yaşanabilir daha farklı bölgeleri keşfetmek durumunda kalıyoruz.

Oyunda elbette bulunduğumuz dünya açık bir dünya olarak karşımıza çıkıyor ve buraları keşfederken aynı zamanda yaşanabilir farklı alanların olduğunu da görebiliyoruz. Yerleşim yerimiz sadece tek bir alanda oluşmuyor, aynı zamanda farklı bölgelere doğru da bu yerleşim yerimizi genişletebilir ve hatta birden fazla yerleşim yerinin olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla tek bir alandan ziyade daha farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu yerleri inşa edebiliyor, geliştirebiliyor ve birçok bina ve yükseltme ile beraber hızlı bir şekilde ilerletebiliyoruz. Dikkat çekici simge yapılar oluşturabileceğimiz, antik kalıntılarla beraber daha farklı yönde ilerleyebileceğimiz ve hatta yeni binalar ve teknolojiler geliştirebileceğimiz yapımda rafine kaynakları araştırarak aynı zamanda üretim hattımızı kurabilir ve keşiflerle beraber elde ettiğimiz kaynakların yanı sıra üretim hattımızdaki kaynakları birleştirebiliyoruz. Ve böylece hızlı bir şekilde gelişim sağlayabiliyoruz.

Bunun yanı sıra elbette oyunda simülasyon unsurlarının bulunduğundan bahsettik. Bu simülasyon unsurları ile beraber kendi ekonomimizi geliştirebiliyor, ekonomi dengesini en iyi şekilde tutmak gerekiyor ve buna göre kendi geliştirmelerimizi yapmak şart. Ekonomik dengeyi sağladıktan sonra elbette kendi bölgenizi daha hızlı bir şekilde geliştirebiliyor, bir denge sağladıktan sonra hayatta kalma şansınız burada artış gösterebiliyor ve olmazsa olmaz tüccarlar ile beraber burada ticareti daha da zenginleştirip yükseltebiliyorsunuz. Ticaret yolları kurarak buraları yönetebiliyor ve ticaret becerileri üzerinde aynı zamanda ustalaşabiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan ekonomik sistem içerisinde yer alıyor ve istediğiniz gibi ticaret yapabiliyor ve ticaretle beraber elbette buraları daha yaşanabilir hale getirebiliyorsunuz.
 
 
 
Oyun içerisinde sadece bu detaylar değil, aynı zamanda radyoaktif olarak kirlenmiş toprakların olduğunu da söyleyebiliyor ve kıyamet sonrası kalıntıların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Topraklar genel olarak burada kurak ve zehirli yağmurlarla dolu diyebiliriz ve aynı zamanda kum fırtınalarının burada doğaya hükmettiğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde hem gece gündüz döngüsü hem de dinamik olarak sizleri zora sokacak çeşitli hava olaylarının olduğunu söyleyebiliyoruz.

Tehditlerle dolu bu dünyada hayatta kalabileceğiniz yapımda bu tür detayları ve tehlikeleri de oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü bu durumlar elbette hem sizi hem de halkınızı doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.

Yerleşim yerinizi büyütebileceğiniz ve genişletebileceğiniz oyun içerisinde teknolojik geliştirmelere oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Bu geliştirmelerle beraber elbette kendinizi daha iyi bir şekilde ve daha iyi bir konuma getirebiliyor ve bu sayede araştırabiliyor, toprakları iyileştirebiliyor ve verimli kaynakları burada daha iyi bir hale getirebiliyorsunuz. Aynı zamanda verimli bir altyapı inşa ederek ekonominizi yükseltebiliyor ve kaynak iyileştirmesi yaparak burada daha hızlı bir şekilde ekonomi dengesine kurabiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir. Ancak genel olarak bu deneyim ekonomi üzerinden ilerliyor. Ekonominiz kadar güçlü olursa o kadar çok hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve kendinizi daha da geliştirebilirsiniz. Bu sayede yükseltilmiş binalarla, savunma mekanikleriyle, üretim sistemleri ile ve çok daha fazlasıyla karşı karşıya kalabilir ve bunlarla beraber dünyaya hükmetmeye çalışabilirsiniz.

Bunun dışında elbette sadece sizin gibi hayatta kalanlar değil, aynı zamanda düşman grupların da bulunduğunu aktarabilir ve bu grupların da zaman zaman yağmaya geldiğini söyleyebiliriz. Gerçek zamanlı olarak geliştirebileceğiniz bu sistemlerle beraber doğru şekilde doğru hamle yapmanız oldukça önem arz ediyor. Bu detaylarla oldukça keskin ve zorlu bir oyun deneyimiyle karşı karşıya kaldığınızı aktarmakta fayda var.

Yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi halkınızın ihtiyacını karşılayabileceğiniz sistemlerin yönetimi tamamen sizin elinizde bulunuyor. Bu sistemlerle beraber kendi yerleşim bölgenizi inşa edebiliyor ve aynı zamanda yerleşiminizi beslemek durumunda kalıyorsunuz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz ve tek bir yerleşim bölgesinden ibaret olmayan yapım içerisinde bölgeleriniz arasında tüccarlar kurabiliyor, ticaret yollarına hakim olabiliyor ve kendi bölgeleriniz arasında kurabileceğiniz tüccar sistemleri ile beraber hayatı önem taşıyan malları burada aktarım yapabiliyorsunuz. Ticaret sistemleri ile beraber önem taşıyan malları burada değişimine kolaylaştırabilir, sadece hayatta kalmayı değil aynı zamanda ekonomi sisteminize de üst seviyelere ulaştırabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber kendi yerleşim bölgenizi daha refah bir seviyeye taşıyabilir ve daha hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz.

Güvenilir otobüsünüzle beraber yola koyulup ilerleyebileceğiniz ve harabelere doğru geçiş yapabileceğiniz bir hatta dünya keşfiyle beraber ganimet ve görevlerle dolu yaşanmaz bir bölgeye doğru ilerleyebileceğiniz yapımda elbette bu bölgeleri araştırmak ve bu bölgelerde neler olup bittiğini öğrenmek oldukça önemli arz ediyor. Özel kaynaklara erişim sağlayabileceğiniz teknoloji ve yeni ticaret ortakları ile beraber kazanabileceğiniz ve hatta burada ölümcül tehlikelerle karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda dikkat etmeniz gereken oldukça fazla unsurların burada olduğunu söyleyebiliyor ve felaketlere yelken açabileceğini sistemlerle karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
 
 
Bu detayların dışında elbette kendinizi özgü özel kaynaklar üretebiliyor ve bunlarla beraber en iyi deneyimi elde etmek durumunda kalıyorsunuz. Yeni ticaret ortakları size daha fazla kazanç sağlayabiliyor ancak sizi ölümcül tehlikeye de atmak durumunda kalabiliyor. Dolayısıyla bu tarz detaylarla beraber her bir yapacağınız hamlenin bir sonucu bulunuyor ve bu sonuçları katlanmak tamamen sizin işiniz oluyor.

Keşiflerinizle beraber hayatlarını riske atan grupların burada olduğunu aktarabiliyor ve bu bununla beraber çorak arazilerde yolculuk edebiliyorsunuz. Yerleşim bölgenizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz ve kıt kaynaklarla beraber hasada uygun hale getirebileceğiniz yapımda aynı zamanda geniş arazi parçalarının olduğundan söz edebiliyor ve bu parçaları yaşanabilir bölgelerle beraber birleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda her bölgenin kendine özgü kaynak sistemleri ve üretim hattı kullanıyor. Bunlarla beraber bir sonraki yerleşim yerinizi akıllıca seçmeniz gerekiyor ve her yerleşim bölgesine seçmek ne yazık ki size farklı felaket senaryolarına getirebiliyor. Dolayısıyla yolculuğunuz boyunca elbette tüm bu detayları en iyi şekilde düşünmek tamamen sizin işiniz oluyor ve kendi stratejilerinizi ön plana çıkararak oyundaki en iyi deneyimi elde edebiliyorsunuz.
 
Kıyamet sonrası bir dünyada geçen bu yapım, hayatta kalma ve kendi koloninizi kurma üzerine odaklanıyor. Felaketle sonuçlanan bir kıyametin ardından, dünyada hayatta kalan az sayıdaki grubu bir araya getirip, yaşanabilir alanlar oluşturmak tamamen sizin elinizde. Hayatta kalma mekanikleriyle birleştirilmiş inşa etme ve simülasyon unsurlarıyla, yapacağınız her hamlenin büyük önemi var.Oyun, hayatta kalma kolonisini inşa etmek için gerekli tüm kaynakları keşfetme ve halkınızı koruma göreviyle sizi meşgul ediyor. Sert ve affedilmeyen bir ortamda, zekanızı, dayanıklılığınızı ve stratejik yeteneklerinizi kullanarak hayatta kalmak zorundasınız. İlk başta küçük bir yerleşim yeri kurarak başlıyorsunuz ve zamanla bu yerleşimi geliştirerek büyütüyorsunuz. Yeni teknolojilerle destekleyebileceğiniz yerleşim yerinizi, stratejinizi ve planınızı uygulayarak üst düzey bir yapıya dönüştürebilirsiniz.
 
Oyun, farklı bölgelere yerleşim yapmanıza ve hayatta kalan gruplarla birleşmenize olanak tanıyor. Gelişen yerleşim alanlarınızı genişleterek, halkınızın hayatta kalmasını sağlamalısınız. Tüm yönetim unsurları sizin kontrolünüzde ve kıyamet sonrası ortamların gerçekçi bir şekilde yansıtıldığı bir atmosferde geçiyor. Bu kıyamet sonrası dünya, sürekli olarak tehdit altında olduğunuz ve değişen koşullarla başa çıkmanız gereken zorlu bir ortam sunuyor. Değişkenlik gösteren bu dünyada, halkınızın hayatta kalmasını en iyi şekilde sağlamak ve yeni yaşam alanları oluşturmak için mücadele edeceksiniz. Oyunun zorlu sistemi, oyunculara gerçek bir hayatta kalma deneyimi sunarak dikkat çekiyor. 
 
 
 
İlgi çekici ortamlarda kendimizi bulabileceğimiz ve geliştirebileceğimiz bu yapımda aynı zamanda her bölgenin, yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı unsurları bulunuyor ve geniş bir harita içerisinde oynayabiliyoruz. Haritada küresel bir yerleşim yeri inşa etmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve her yerleşimcinin farklı davranışlarının olduğunu görebiliyoruz. Yağmalanacak özel kaynakların olduğunu ve bu ortamlarda kendimizi bulabildiğimizi söyleyebiliriz. Yapımda çok sayıda olasılığın kilidini açabilir ve birden fazla yerleşimi yönetmek durumunda kalıyorsunuz. Farklı sistemlerle beraber ilerleyebileceğiniz ve kendinize geniş bir ortamda bulabileceğiniz bu yapımda yerleşimcileri en iyi şekilde değerlendirebilir, onların nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve en iyi şekilde değerlendirerek iş dağıtım sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz.

İş konusunda elbette ele alacak olursak yerleşimcileri bu şekilde değerlendirebilir, onları vardiyalı sisteme dahil edebilir ve daha fazla detay ile beraber kendinizi geliştirmeye hazırlayabilirsiniz. Uygun araçlarla ve binlerce sakini en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bu yapım içerisinde bir yandan kendi ekonominizi değerlendirirken diğer yandan ise neler olacağına siz karar verebiliyorsunuz. Yapacağınız hamlelerle beraber gidişatınızı seçebileceğiniz, farklı stratejiler uygulayabileceğiniz ve farklı planlamalarla beraber ön plana çıkabileceğiniz bu yapımda her hareketinizle beraber başlangıç kullanmanızı kendiniz seçebiliyor ve bu konum detaylarıyla beraber en iyi şekilde oyundaki yerinize alabiliyorsunuz.
Bunun yanı sıra ilk oyunda olmayan ve devam oyunu içerisinde yer alacak olan sefer sistemi bulunuyor. Sefer sistemi yenilikleriyle beraber heyecan verici değişikliklerle karşı karşıya kalıyor ve bu sefer keşiflerinizi doğrudan yönetebiliyorsunuz. Keşiflere giden grupları en iyi şekilde kontrol edebiliyor, onları yönlendirerek keşfedilmeyi bekleyen ayrıntılı bir dünya ile karşı karşıya kalabiliyor ve aynı zamanda onları harabelere göndererek farklı şekillerde ilerleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde aynı zamanda daha az metin ve daha fazla aksiyon sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz.

Yeni grafiklerle beraber yer alabileceğiniz ve bu grafikleri iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bu yapım içerisinde daha farklı ipuçlarını açığa çıkarabiliyor, çeşitli sırları çözebiliyor, değerli ganimetleri keşfedebilir ve çok daha fazla sistemle kendinizi ilerletebiliyorsunuz.
Ek olarak yeni grafiklerin burada olduğunu söylerken elbette dikkat çekici ortamlarda kendinizi bulabiliyor ve ilgi çekici animasyonları ve sistemlerin burada olduğunu aktarabiliyoruz. İşleme sisteminin tamamen yeniden elden geçirilmesi ile beraber daha güzel görüntülerin ortaya çıktığı, yakın dövüş animasyonlarında da elden geçirilme yapıldığını ve ilk oyunda yer alan temel ve beğenilen mekaniklerin burada daha gelişmiş bir sistemle beraber bizlere sunulduğuna değinebiliriz. Kendinizi kıyamet sonrası bir ortama bırakmak istiyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz. Çünkü oyun içerisinde gerçekten de tam bir simülasyon deneyimi sizleri bekliyor ve aynı zamanda burada yer alacağınız süre boyunca tüm bu deneyimi en iyi şekilde yaşayabiliyorsunuz.

Kıyamet sonrası ortamlarda bulunabileceğinizi, açık dünyada farklı yerleşim bölgeleri kurabileceğinizi ve bu yerleşim bölgelerine yeni yerleşimcileri getirmek sizin işiniz olduğunu unutmayın. Bununla beraber en iyi şekilde yer alabileceğiniz bu yapımda kendi simülasyon deneyimlerinizi ön plana atabilir ve kendi stratejilerinizi öne çıkararak elbette farklı bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Bu sistemlerle beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi sistemlerinizi oyuna dahil edebiliyor, farklı bölgelere doğru ilerlerken buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve daha fazla detay ile beraber kendinizi oyuna kaptırabiliyorsunuz.
 
 
 
Bunun dışında elbette yapacağınız seçimlerle beraber gidişatına yön verirken aynı zamanda kendinizi ve yerleşimcilerinizin kaderini siz belirleyebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde tamamen size ait çeşitli özgürlüklerin olduğunu söyleyebiliyor ve bu özgürlüklerle beraber dilediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz. Yapımda dikkat çekici ortamların olduğunu ve her bölge içerisinde farklı atmosferlerinin yer aldığını söyleyebiliyoruz. Zaten bu tarz detaylarla beraber oynayanlar ilgi çekici bir animasyon ve grafik tarzına sahip olduğunu ve o kıyamet sonrası ortamlardaki atmosferin doğru bir şekilde bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde sanat anlamında ve atmosfer anlamında oldukça güzel ve ilgi çekici bir sistemin bizlere sunulduğunu aktarabiliyor ve bu sistemlerle beraber yer alabileceğimizi söyleyebiliyoruz.

Genel olarak toparlayacak olursak, kıyamet sonrası bir dünyada, hayatta kalanlar olarak ilerleyebileceğiniz ve bir ekip lideri olabileceğiniz bu yapım, hayatta kalma unsurları ve yeniden inşa etme mekanikleriyle dikkat çekiyor. Oyunda, çeşitli engellerle karşılaşacak ve bu engelleri aşmak için farklı stratejiler ve planlamalar geliştireceksiniz. Sefalet ve ölümle dolu bir dünyada, kendi bölgenizi yeniden inşa etmek ve yaşanabilir alanlar oluşturmak yüzyıllar sonra bile büyük önem taşıyor. Farklı sistemlerle ilerleyebileceğiniz oyunda, kendi bölgenizi inşa ederken stratejik düşünmek zorundasınız. Dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı, hayatta kalan grupların sayısını artırmalı ve bölgenizi savunabilir hale getirmelisiniz.

Yerleşim yerinizi kurarken başlangıç noktanızı özgürce seçebilirsiniz, ancak engebeli ve güvenli alanlara dikkat etmeniz önemli. Merkez bölgenizi inşa ettikten sonra, daha geniş alanlara yayılabilir ve antik kalıntıları keşfederek gizli ganimetlerle dolu tehlikeli topraklara adım atabilirsiniz. Keşif görevlerine farklı kurtulan gruplarını göndererek, getirdikleri materyal ve kaynaklarla bölgenizi geliştirebilir ve güçlendirebilirsiniz. Bu şekilde, kıyamet sonrası ortamları keşfetmek ve hayatta kalmak tamamen sizin elinizde olacak. Oyun, cesur görevlerle dolu ve sürekli değişen bir dünyada hayatta kalma deneyimi sunarak oyuncuları kendine çekiyor.
 
 

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette bu oyunu bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Zaten oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz bu sayfa üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. İlk oyuna göre daha fazla yeniliği ve detayı bünyesinde barındıracak olan devam oyunu içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi dikkat çekici unsurlar yer alır ve bu unsurlarla beraber en iyi şekilde kendinizi deneyimleyebiliyorsunuz. Hayatta kalma deneyimi için bu oyuna bir bakış atmanızda fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 1 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler