Skylanders Spyro's Adventure'dan Yeni Bir Video

Bu karakterleri portallar ile oyuna ekleyebileceğiz.
05.08.2011 13:26 Ersin Kılıç


     Özellikle PS2'de çıkan oyunları ile büyük beğeni toplayan Spyro, yeni oyunu Skylanders Spyro's Adventure ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun yeni videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Hikaye detaylarına da yer verilen bu yeni videoda asıl vurgulanan nokta ise oyunun en büyük özelliği olmuş. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun tüm sürümlerinde özel bir aparat yer alacak ve oyunda yönlendireceğimiz karakterlerin oyuncaklarını bu aparata taktığımızda oyundaki karakter değişimini de yapabileceğiz. Üstelik her oyuncağın kendi belleği olacak. Yani 20. seviyede bıraktığınız karakteri başka bir oyuna taktığınızda aynı seviyeden devam edebileceksiniz. Üstelik bu oyuncakların multiplatform olması da oyunun en büyük özelliklerinden birisi. Yani karakterinizi ister Wii, isterseniz de PS3 sürümünde kullanabileceksiniz.
 
     Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebileceğimiz oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylanders Spyro’s Adventure Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 40 Dk önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 1 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 1 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 2 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler