(Soru) Gran Turismo 5 Beklediğinize Değdi mi?

02.12.2010 21:48 Levent Polater


 
 
    Bu sene oyun severler için oldukça kritikti. İlk olarak 12 yıl bekleten StarCraft II çıkışını yaptı. Daha sonra yarış tutkunluların favori oyun serilerinden biri olan Gran Turismo 5 de geçtiğimiz günlerde nihayet çıktı. Gran Turismo 5 ise tam 6 sene bekletti. İlk olarak Playstation 3'ün çıkış oyunu olarak lanse edilen ancak ertelene ertelene serinin meraklılarının gittikçe umutlarını kaybetmelerine yol açan Gran Turismo 5 için yoğun eleştiriler yapılıyor.
 
    Otoriteler tarafından ilk günden beridir yoğun eleştiri yağmuruna tutulan bir oyun olan Gran Turismo 5 için yapılan incelemelerde oyunun bazı yönleri beğenilmezken bazı incelemelerde ise bu durumun aksine "Herşey yolunda".   İlk olarak hasar sistemi beğenilmedi, yapay zeka eleştirildi, "6 yılda bu kadar mı grafik" diyenler bile oldu.
 
    Peki sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? Oyunu satın alanlardansanız, Gran Turismo 5 beklediğinize değdi mi? Oyunun negatif yönleri olarak sayabilecekleriniz neler?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler