Take-Two Oyunları 2010'un Yüksek Puanlarına Sahip

Red Dead Redemption'ı unutmak mümkün mü?
10.02.2011 13:38 Alkan Adakaner


     2010 yılında en yüksek puan ortalamasına sahip oyunların yayıncıları Meta-Critic tarafından açıklandı. Bu listede hiç de şaşırtıcı olmayacak şekilde Take-Two ilk sırada yer aldı.
 
     Geçen yıl Red Dead Redemption gibi harika bir oyunu yayınlayan firmanın Rockstar Games'in sahibi olması kendileri için büyük şans. Red Dead Redemption oyun otoritelerinin çoğu tarafından yılın oyunu seçilmiş ve mükemmel puan ortalaması yakalamıştı.
 
      Toplamda %77.5 ortalamaya sahip Take-Two'nun yayınladığı Major League Baseball 2K11 ise %55 puan ortalaması ile firmanın en kötü oyunu oldu. Bu firmayı ise oyun dünyasının en köklü ve büyük firmalarından Nintendo izliyor.
 
      Super Mario Sunhine ile %97 puan ortalaması yakalayan Nintendo diğer oyunları ile de yüksek rakamlara ulaştı ve listede 2. sırada yer aldı. Nintendo'nun genel ortalaması ise 76.1 oldu.
 
      Super Street Fighter 4 ile boy gösteren Capcom'un oyunları ise 74.5 puan ortalamasına sahip oldu. Microsoft'un 4. sırada, Electronic Arts'ın ise 5. sırada yer aldığı listede Activision ilk 5'e giremeyerek 6. sırada kaldı.
 
      Meta-Critic'in tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 38 Dk önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler