The Witcher 2: Dark Edition Xbox 360'ta Tükendi

The Witcher 2 Xbox 360 kullanıcıları tarafından büyük merakla bekleniyor
17.03.2012 08:54 Alkan Adakaner


      The Witcher 2: Assassins of Kings 17 Nisan'da Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Oyunun Xbox 360 sürümünde ana oyuna göre fazladan içerik de (bu içerikler PC sürümü için de mevcut) sunacak olan geliştirici CD Projekt oyunun Xbox 360 sürümüne yoğun ilgi olduğunu açıkladı.
 
     Geliştiricinin açıklamasına göre The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition şimdiden bütün Avrupa'da tükendi. Bu özel sürüm şu an sadece CD Projekt'in de merkezi olan Polonya'da tükenmedi. Diğer ülkelerde oyunu bulmak mümkün değilmiş.
 
     Tabi Dark Edition tükenmesine rağmen Xbox 360 kullanıcıları hala Enhanced Edition'ı satın alabilirler. Bu sürüm de çok sayıda içeriği ile standart içeriğin ötesine geçmeyi başarıyor.
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 2 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler