The Witcher 2 için 100'den Fazla Ekran Görüntüsü

Rivialı Geralt gene formunda :)
18.04.2011 00:46 Ersin Kılıç


      Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli kitabından oyun dünyasına transfer olan The Witcher'ın ikinci oyunu şu sıralar RPG severlerin en çok beklediği oyunların başında geliyor. Yükleme anları gibi bazı teknik problemlere sahip olmasına karşın muhteşem bir görsellik, sunum ve farklı bir dövüş sistemi ile ilk oyunda karşımıza çıkan CDProjekt firması, The Witcher 2: Assassins of Kings ile de bir hayli iddialı geliyor.
 
     Çıkışına kısa bir süre kalan oyun için bugün 100'den fazla yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Bu ekran görüntüleri oyunun ön inceleme sürümünden alınmış. Doğal olarak bazı grafiksel hatalar göze çarptığı gibi çözünürlüğün de bir hayli düşük olduğunu görüyoruz. Tüm bu eksilere rağmen oyundaki karakter, mekan ve grafiksel tasarımlar oldukça etkileyici gözüküyor.
 
     Savaş anlarına da yer verilen oyunun bu yeni ekran görüntülerinde ayrıca oyundaki bazı cinsel anlara da yer verilmiş. İlk oyunu oynayanlar Geralt'ın nasıl yere bakan yürek yakan olduğunu hatırlayacaktır. Eline geçen her fırsatı değerlendiren Geralt anlaşılan vücudundaki yaralara rağmen gene önüne geleni affetmeyecek bir görünüm sergileyecek :)
 
     Önümüzdeki ay PC versiyonu ile karşımıza çıkacak olan oyunun bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 2 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler