World of Tanks Turnuvası ile Gamescom'da Yer Alma Fırsatı

29.06.2016 15:59 Gazali Çetinkaya

 
   Wargaming bugün yaptığı açıklamayla oyuncu topluluklarına yönelik “World of Tanks Avrupa Şampiyonasını” duyurdu.
 
   Şampiyonada toplamda 35 ülke, tüm Avrupa’nın en iyi World of Tanks takımı olduğunu kanıtlama fırsatı bulacak. Üstelik turnuvaya katılmak için profesyonel sporcu olmanıza da gerek yok. Sadece sıkı bir World of Tanks oyuncusu olmanız yeterli.
 
   Üç kişilik takımların 6. seviye tanklarla karşı karşıya geleceği maçlarda, Türk oyuncuları önce Türkiye’nin daha sonra da Avrupa’nın en iyi oyuncu takımı olduğunu kanıtlama fırsatı bekliyor. İlk iki etabı çevrimiçi gerçekleşecek turnuvanın en iyi dört takımı ise her yıl Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşen ve dünyanın en önemli oyun fuarlarından biri olan Gamescom’da finallerde yarışma fırsatı elde edecek. 20 Ağustos’ta Gamescom bünyesinde düzenlenecek finallerde, Avrupa’nın en iyi oyuncu takımını Alienware sistem bekliyor. Almanya’ya gidiş ve orada kalış masrafları ise Wargaming tarafından karşılanacak.
 
   Wargaming yetkilileri sadece finalde yarışılacak oyuncuların değil, turnuvanın her etabında başarılı olacak oyunculara yönelik hediyeler olduğunun altını çiziyorlar. Üstelik bu ödüller siz turnuvada ilerledikçe daha da cazip bir hal alacak. Yarışmanın her aşamasında, Premium hesap, sarf malzemeleri, kişisel yedekler, Premium tanklar ve çuval dolusu oyun içi altın elde etme fırsatınız var. 
 
   Turnuva ile ilgili daha fazla bilgiye buradan üç kişilik takımınızı kurarak buradaki  adreste yer alan haritada Türkiye’nin üzerine tıklayarak da kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler