Yeni Dissidia'da Tifa İle İlgili Bilinmeyenler

13.10.2010 11:50 Levent Polater

 
    Shonen Jump'dan yeni gelen bir tarama sonucu yeni duyurulan Dissidia 012[duodecim]: Final Fantasy'de Tifa'nın nasıl görüneceği hakkında daha yakın bir bilgi alıyoruz..

    EX moda geçildiğinde Tifa, Final Fantasy VII'deki en güçlü silahı olan Premium Heart'ı kullanıyor. 'Ex burst' saldırısı ise 'slot machine limit break' oluyor. Tifa'ya ayrıca FF VII: Advent Children'daki kostümünü giydirebileceğimiz de verilen bilgiler arasında yerini alıyor.

    Oyunda Tifa'nın en enterasan özelliklerinden biri ise Cloud'un kim olduğunu bilmemesi. Serinin aynı oyunundaki hikayeyi paylaşan bu 2 karaktere yeni Dissidia'da farklı pencereden bakacağız gibi görünüyor. 
 
    Shonen Jump taraması aşağıdadır: 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler