Yeni Gran Turismo'nun Yapımına Çoktan Başlamış

Playstation 3 kullanıcıları Gran Turismo 5'den memnun kalmışlardı.
11.11.2011 00:10 Samet Konuksal


     Playstation'ların önemli yarış serisi Gran Turismo 5 geçtiğimiz senenin beğenilen yarış oyunları arasında geliyordu. Serinin geliştiricisi Polyphony Digital'den gelen bilgilere göre Gran Turismo serisinin devam oyununa çoktan başlanmış bile.
 
     IGN'deki bir röportajda konuşan Polyphony Digital'in başkanı Kazunori Yamauchi, "Tabiki, Gran Turismo 6'nın yapımına yapımcı ekip başlamış durumda." açıklamasını yaptı. "Yeni oyun için sakladığımız, DLC'ler ile Gran Turismo 5'e ekleyemeyeceğimiz birçok düşünce vardı. Bunları Gran Turismo 6'da kullanacağız." şeklinde devam etti.
 
    Şuan oyunun resmi olarak açıklanmaması sebebiyle Yamauchi yeni Gran Turismo hakkında fazla konuşmadı. Son olarak röportajda Yamauchi, Gran Turismo 6'nın resmi duyurusuna kadar Gran Turismo 5'e her iki ayda bir yeni DLC'nin geleceğini de açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler