Alan Wake 2'yi Yapmak İstiyoruz, Bu Sır Değil

10.05.2010 10:30 Alkan Adakaner


 
     Uzun bir süredir geliştirilen Alan Wake ile ilgili ilk inceleme notları geldi. Kısa bir süre sonra oyun resmi olarak da piyasaya çıkıyor. İlk incelemelere standart sapma kuralını da uygulayıp bakarsak oyun otoritelerinin Alan Wake'i mükemmele yakın bir oyun olarak değerlendirdiğini görüyoruz.  Peki seri devam edecek mi?
 
     Remedy'den Mikko Rautalahti, Alan Wake 2'yi geliştirmelerinin ilk oyunun başarısına bağlı olduğunu, ama 2. oyunu yapmayı gerçekten istediklerini söyledi, ardından daha ilk oyunun bile henüz piyasaya çıkmadığını da vurguladı.
 
     2. oyunu yapmak istemelerinin bir sır olmadığını söyleyen Rautalahti, oyunun 8 adet tam puan almasının yanı sıra 40'ın üzerinde 9 ve üstü puan aldığını söyleyerek sadece 7 incelemede oyuna 8'in altında puan verildiğine dikkat çekti.
 
    Alan Wake'in hayak kırıklığı nitelendirmesinden çok uzak olduğunu söyleyen Remedy yetkililerine ben de kişisel olarak katılıyorum. Özellikle firmanın DLC'ler (indirilebilir içerik) ile birlikte oyundaki bazı eksikliklerin giderileceğini söylemesi ana oyunu çok sevenler için iyi bir haber.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 1 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 2 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler