CoD: Black Ops Aksesuarları Türkiye'de Satışta

26.11.2010 16:06 Ersin Kılıç


    
     Call of Duty: Black Ops rüzgarı tüm hızı ile esmeye devam ediyor. Çıktığı hemen hemen tüm platformlarda büyük bir başarı yakalayan Black Ops, şu sıralar en çok oynanan online oyunlarında başında geliyor.
 
     Call of Duty serisinin geçtiğimiz yıl çıkan oyunu Modern Warfare 2 ile oyuna özel aksesuarlar geliştiren MadCatz firması Black Ops için de oyuna özel aksesuarlar geliştirdi. Hatta katıldığımız GamesCom fuarında firma yetkilileri ile bu aksesuarlarında içerisinde olduğu bir söyleşi gerçekleştirmiştik.
 
     Aksesuar konusunda oldukça deneyimli olan MadCatz'in Black Ops için geliştirdiği bu özel aksesuarlardan COD Black Ops Precision AIM Controller adlı aksesuarın PS3 ve Xbox 360 sürümü ülkemizde satışa çıktı. Satışa çıkan bu aksesuarın Xbox 360 sürümü kablolu iken PS3 sürümü ise kablosuz özelliğine sahip.
 
     Call of Duty: Black Ops'un lisanslı ürünü olan bu aksesuarlar kırmızı ışık ile süslenmiş analog, tepkimeye sahip analog modülü ve Precision Aim modu için özel tuşlar gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu ürünün PS3 sürümünü buradan, Xbox 360 sürümünü ise buradan satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 47 Dk önce Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 1 Saat önce CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 1 Saat önce RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 1 Saat önce 9 Yıl Sonra GTA 5 İçin BattlEye Hile Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler