Diablo 3 Oynarken Hayatını Kaybetti!

23.05.2012 15:00 Ersin Kılıç


     15 Mayıs'ta satışa çıkan Diablo 3, sahip olduğu server ve internet problemlerine rağmen deliler gibi oynanmaya devam ediyor. Oyuna sahip olan oyun severler, uzun yılların getirdiği bekleyiş ile birlikte eve kapanmış durumda. İşte bu oyun Diablo 3 maratonundan ilk üzücü haber ise bugün geldi.
 
     Henüz 32 yaşında olan Russell Shirley, hafta sonu evinde ölü olarak bulunmuş. Ev sahibi ve iş arkadaşları tarafından ölü olarak bulunan Russell'ın üç gündür Diablo 3 oynadığı da belirtiliyor. Kendisini Diablo 3 maratonu için eve kapatan Russell, kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuş.
 
     Russell Shirley'in kalbi bu maratona malesef dayanamamış. Kendisi hayatını kaybetti ama malesef oyunlarda olduğu gibi checkpoint noktasına geri dönemeyecek. Oyunların hayatımıza büyük bir keyif kattığı gerçek, ama bu keyfi aşırıya kaçırmamalı ve vücudumuza gerekli özeni göstermeliyiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KOTOR Remake Ölmedi! Geliştirilme Aşamasında Olduğu Doğrulandı 16 Mart Control 2 Tam Geliştirme Aşamasına Geçti 16 Mart SILENT HILL f PC Sistem Gereksinimleri 16 Mart Marvel’s Spider-Man 2 İçin Beklenen Performans Güncellemesi Geldi 16 Mart Avowed İçin Yeni Güncelleme 350'den Fazla Düzeltme Getiriyor 16 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler