Türk Yapımı Korku Oyunu No: 70'ten Yeni Bir Tanıtım Videosu

21.09.2015 01:10 Ömür Gencer


       Türk geliştirici ekip The Old Moustache tarafından geliştirilen korku oyunu NO: 70 için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Yayınlanan videoda oyun boyunca bizlere korku dolu anlar yaşatacak bazı mekanları görme şansı yakalıyoruz.
 
      Videoda herhangi bir oynanış sahnesine yer verilmese de oyunun atmosferi hakkında fikir sahibi olabileceğimiz mekanlar görülmekte. No: 70'in Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirildiğini hatırlatalım.
 
      The Old Moustache, geçtiğimiz dönemlerde No: 70 için bir demo yayınlayacağını dile getirmişti. Belli bir süre sonra hala yayınlanmayan bu demo için yapımcı ekip "Demoyla ilgili gecikme yaşandığının farkındayız ama her şeyin daha iyi olması için buna gerek olduğunu belirtmeliyiz." yorumunu yapıyor. Oyun için yayınlanan yeni videou aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No70: Eye of Basir Platformlar: PC Geliştirici: Old Moustache Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 3 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 4 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler