2K Henüz Duyurulmamış Bir Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor

10.07.2024 17:21 Mehmet Tandoğan

 
 
BioShock Serisi ile ön plana çıkan geliştirici ve yayıncı 2K henüz duyurulmamış bir yeniden yapım sürümü üzerinde uğraşıyor. Ortaya çıkan söylentilere göre BioShock'un yaratıcısı Ken Levine arka planda yeni bir remake projesini yönetiyor.
 

Yeni bir BioShock remake mi geliyor?

 
 
 
MP1st tarafından yayınlanan yeni bir habere göre 2K stüdyosu içerisinde yer alan bir geliştiricinin LinkedIn profiline göre remake projesinin şu anda geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor. Profildeki bu detaylara tıkladıktan sonra henüz duyurulmamış bir çalışma olduğunu doğrudan görebiliyoruz. Dolayısıyla bu projenin BioShock serisinden olup olmadığı henüz bilinmiyor.
 
Şu ana kadar tüm göstergeler BioShock serisinden yeni bir remake'i işaret ediyor olsa da şirket geçmişte farklı oyunlara ev sahipliği yapmış durumda. Bu oyunlar arasında Spec-Ops: The Line, Sid Meier's Civilization serisi ve daha birçokları yer alıyor.
 
İlerleyen süreçte daha fazla detay bekliyoruz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz Atlas Fallen İçin New Game Plus Modu Geliyor 27 Temmuz One Piece Odyssey Artık Nintendo Switch'te 27 Temmuz Mortal Kombat 1 İçin Khaos Reigns Genişlemesi Duyuruldu 27 Temmuz Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler