Aiens: Colonial Marines Davalık Oldu!

Bilimkurgu dünyasının karizmatik karakterleri Alien'lar, Gearbox'ın elinde madara edildi.
01.05.2013 12:08 Talha Aynacı

 
   Kuzey Kaliforniya mahkemesinden Aliens: Colonial Marines'e dava! Oyunun yapımcı ve yayıncısını dava edenlere göre Aliens: Colonial Marines, Kaliforniya halkını asıl oynanış görüntüsüymüş gibi  gösterilen demo ile kandırıyor ve müşteri haklarını pek çok farklı maddede çiğniyor.
 
   Hatırlıyacağınız üzere Aliens: Colonial Marines çıkışıyla birlikte büyük tartışmaları beraberinde getirmiş ve demoda gösterilen kalite ile çıkan oyun arasında göz ardı edilemeyecek derecede farklar ortaya çıkmıştı. Mahkemeye göre Sega ve Gearbox bu demo ile oyuncuları sadece aldatmıyor, incelemelerin yayınlanmasına koydukları ambargo ile de son ana kadar oyuncuların bu farklılıktan bihaber olmasını ve çıkacak ürünün demo ile hiç bir alakası olmadığını bilmemelerini istemiş. Bu halde ürünü ön sipariş edenler ve çıktığı gün alanlar bu sahtekarlıktan zarar görmüş durumdalar.
 
   Daha önce aynı tarzda bir suçlama İngiltere Reklam Standartları Birliği'nden gelmiş ve Sega yaptığı açıklamada Aliens: Colonial Marines için yayınlanan demonun yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu kabul etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler