Arkham City Collector's Edition 100 Dolar

12.07.2011 11:17 Alkan Adakaner


    Batman: Arkham City'nin Collector's Edition adlı sürümü Bestbuy'ın sitesinde ortaya çıktı. Henüz ayrıntıları belli olmayan paketin satış fiyatının 99 dolar (100 yapın bir kere de) olması içeriğinin de oldukça geniş olacağına işaret ediyor.
 
     Warner Bros'tan bu paketin içeriği ile ilgili haber beklerken bazı hayaller de kurmuyor değiliz. Bu pakette bir Batman (Catwoman da olur) figürü olursa sanırım bu ücreti verecek çok sayıda kişi olacaktır.
 
      PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Wii U için geliştirilen oyunun kaliteli olacağı konusunda şüphemiz yok. Eminiz Rocksteady yine iyi bir iş çıkaracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 21 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler