Arkham City'de Catwoman için Farklı Giysi İsteyen?

12.10.2011 19:59 Alkan Adakaner

 
      Batman: Arkham City'de Catwoman'ın senaryo'da önemli bir rol oynayacağını biliyoruz. Batman'in yanı sıra onu da senaryo modunun bir bölümünde yönetme şansı yakalayacağız. Şu ana kadar yayınlanan görüntülerde siyah giysiler içinde gördüğümüz Catwoman'ın altenatif kostümünün de olacağı ortaya çıktı.
 
      GameMaster dergisinin %96 vererek incelediği Batman: Arkham City'nin incelemesinde Catwoman'ın Long Holloween kostümünün de açılabileceği belirtildi. Böylece diğer karakterlerin yanı sıra onu da yepyeni bir giysiyle yönetme şansımız olacak.
 
     Bu arada GameMaster'ın puanına da dikkat çekmek gerekiyor. Arkham City şu ana kadar neredeyse kusursuza yakın puanlar aldı. Eğer puanlar böyle gelmeye devam ederse yılın oyunu ödülleri için bir adayımız daha olacak. Aşağıda kediciğimizi aynı isimli çizgi romanda yarasayla alay ederken görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 29 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler