Arkham City'de Robin de Oynanabilir Olacak Mı?

Robin ile oynamak eminiz çok zevkli olacaktır
13.06.2011 11:12 Alkan Adakaner


     Batman: Arkham City 21 Ekim'de piyasaya çıkıyor. Arkham Asylum'da olduğu gibi yine harika bir oyunun bizi beklediğini düşünüyoruz. Bunun yanı sıra çok daha geniş bir dünyaya sahip olacak oyunda çizgi romanlardan tanıdığımız çok önemli isimlerle de karşılaşacağız.
 
     Örneğin Catwoman'ın Batman: Arkham City'de oynanabilir karakter olarak bulunacağı, hatta kendi özel silahlarına ve araçlarına sahip olacağı açıklandı. Peki ya başka karakterler? Mesela Robin. 
 
     Batman dünyasının en ünlü karakterlerinden olan Robin hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmadı, ama bu karakterin seslendirme listesinde bulunduğuna yönelik bilgiler gelmişti. Şimdi de oyunu Bestbuy'dan satın alanların iki Challenge haritasında Robin'i oynanabilir karakter olarak yönetebilecekleri ortaya çıktı.
 
    Her ne kadar Bestbuy'dan bu bilgiler kaldırılsa da bu promosyona yönelik görüntüler oyuncuların gözünden kaçmadı. Aşağıda promosyona ait görüntüyü bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 48 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler