Arkham City'nin DirectX 11 Yaması Ertelendi

06.12.2011 23:02 Levent Polater

 
    Batman: Arkham City'nin Directx 11 yamasını bekleyenlere üzücü haber. Sabırsızlıkla beklediğiniz yamanın şu anda ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 
     Geçtiğimiz günlerde yamanın sızması ve kullanılabilmesi nedeniyle yamanın resmi çıkışının ileriye alındığı tahmin edilmekte. Ancak ne Games for Windows Live'den ne de Rocksteady'den net bir açıklama gelmiyor. Normal şartlarda yamanın bu sıralarda çıkması bekleniyordu. Sızan yama ise offline bir şekilde kullanılabiliyor.
 
    Yamanın ne zaman çıkacağı bilinmiyor ancak neler getireceği belli. DirectX 9 ile DirectX 11 arasında aşağıda yapılan karşılaştırma videosunu görmek adına aşağıya göz atabilirsiniz:

[DHVIDEO=3671]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler