Arkham City'nin Gizli Belgeleri Elimize Ulaştı

Sabah saatlerinde elimize ulaşan dosyalar...
23.09.2011 13:47 Ersin Kılıç


     Batman: Arkham City'nin çıkışına çok kısa bir süre kala oyun hakkında yeni bilgi ve materyaller de ortaya çıkmaya başladı. Konsol çıkışını 21 Ekim'de, PC çıkışını ise Kasım ayı içerisinde yapacak olan Batman: Arkham City'den birçok döküman bu sabah saatlerinde elimize ulaştı. Şimdi gelin oyunun basın kit'inden çıkan bu gizli dökümanlara göz atalım.
 
     Aşağıda oyun için gönderilen özel paketler ve Arkham City güvenlik kartına göz atabilirsiniz. Joseph Smith adındaki görevlinin kartında geçiş seviyesi olarak ise 2 işaret edilmiş. Anlaşılan Arkham City'de durum beklediğimizden çok daha vahim olacak. şehir bu şekilde parçalara ayrılmış gözüküyor.
 
 
     Batman: Arkham City'de bildiğiniz gibi birçok düşman ile karşılaşacağız. Bunlar arasında Kedi Kadın gibi rengini tam olarak belli etmeyen karakterler de yer alacak. Aşağıdaki görüntüde ise Arkham Polis Teşkilatı'nın bazı suçlular hakkındaki detaylı raporları yer alıyor. Bu raporlarda suçluların profil fotoğrafları, fiziksel özellikleri ve geçmişlerine ait bazı bilgilere yer verilmiş.
 
 
      Aşağıdaki dökümanlarda ise Arkham City'de yayın yapan bir gazete küpürü, Arkham City'nin durumu hakkında Hugo Strange'ye gönderilen bir rapor ve Alfred'in Bruce Wayne, yani Batman'e gönderdiği bir rapor yer alıyor. Gazete küpüründe Arkham'daki çılgınlığa vurgu yapılırken Hugo Strange'in raporlarında ise ilginç formüllere yer verilmiş.
 
 
     Aşağıdaki dökümanlarda ise Batman'in kullandığı bazı silah tasarımlarına yer verilmiş. Bu silahlar arasında yüksek yerlere çıkmamızı sağlayan Line Launcher dışında Batclaw, Grapnel Gun, Explosive gel, Remote Electrical Charge, Cryptographic Sequencer_V2, Remote Controlled Batarang, Sonic Batarang ve Normal Batarang tasarımlarına yer verilmiş.
 
 
     Son görüntülerimiz ise Arkham City haritası ve bazı fotoğraflara ait. Arkham City haritasına baktığımızda Arkham Asylum'un karşısında parçalara bölünen Arkham şehrini görüyoruz. haritaya bakacak olur isek büyük bir alan bizleri bekliyor. Fotoğraflarda ise gerek Batman'in gerekse de diğer karakterlerin bazı görüntülerine yer verilmiş.


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 44 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler