Arkham City'nin PC Sürümü Beklediğinize Değecek

Ertelemeye "Birkaç hafta" dendiğine göre oyun PC'de Kasım'ın ilk haftasında da çıkabilir.
25.09.2011 21:29 Samet Konuksal


     İlk olarak çıkış tarihi 21 Ekim olarak açıklanan ancak birkaç gün önce PC sürümü Kasım'a ertelenen Batman: Arkham City'i bekleyen PC'cilere Rocksteady'den teselli geldi. Rocksteady'nin kurucularından Sefton Hill, Arkham City'nin PC sürümünün beklemeye değer olduğunu söyledi.
 
     Eurogamer Expo'da konuşan Sefton Hill, PC oyuncularının ertelemeden dolayı üzülmemeleri gerektiğini, oyunun PC'de görsel kalite olarak daha üstün hizmet vereceğini açıkladı. Sefton Hill sözlerine, "Bütün platformlara gerçekten özen gösteriyoruz. Oyunu geliştiren ekibimizde konsol oyuncuları da var, PC oyuncuları da." şeklinde bir başlangıç yaptı.
 
     Sefton Hill, "İlk oyunda birçok beğeni aldık. PC oyuncuları, Arkam Asylum'un oynanabilirliğini, optimizasyonunu beğendi. Bunun nedeni ise belli, her platformdan oyuncuyu yapım ekibimizde bulundurmamız ve diğer oyuncuların önerilerine açık olmamız. En büyük neden ise, her platforma yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışmamız."
 
     "Eğer üst düzey bir PC'niz varsa, daha yüksek doku detayı, daha zengin bir dünya göreceksiniz. Konsol sürümü ile PC sürümünü oluşturmamız birbirinden farklı gerçekleşen olaylar. Bu arada, oyunun konsol sürümü de bir hayli güzel."
 
     "Oyuncular PC sürümünü gördüklerinde çok beğenecekler. Ertelenmeden dolayı hayal kırıklığı yaşayanların beklemesi, buna değecek. PC sürümü ertelendi evet, fakat bu sadece birkaç haftalık erteleme. Elimizden geldiğince hızlı çalışıp, oyunu sizlere sunmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 1 Dk önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 1 Saat önce Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler