Assassin’s Creed: Syndicate'in Streets of London Paketi Çıkışını Yaptı

21.01.2016 12:00 Tunahan Safdır

 
     Assassin's Creed Syndicate'in yeni görevleri de beraberinde getiren Streets of London paketi çıkışını gerçekleştirdi. İki görevi beraberinde getiren bu paketle birlikte Charles Dickens ve Charles Darwin üzerinden işlenen bir konunun içine giriyoruz.
 
     Charles Darwin görevinde Darwin'in araştırma ve keşiflerini ele geçirmek ve Darwin'i öldürmek isteyen düşmanlara karşı Darwin'i ve özel mülkünü koruma görevini üstlenirken, Charles Dickens görevinde ölümün arkasındaki sır perdesini aralamak için işe koyuluyoruz.
 
     Ayrıca Runaway Train Mission isimli görevle beraber 45 dakika civarı oynanış vadeden paket beraberinde 13 silah, 6 adet donanım ve 3 yeni kıyafet ile birlikte geliyor. PC(Steam), PS4 ve Xbox One kullanıcıları için sunulan paketin fiyatı ise platform mağazalarına göre değişiklik göstermekte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler