Batman: AC'de Platforma Özel İçerik Olacak mı?

En azılı düşmanlarımızın sözlerine bile bazen güvenmek zorunda kalabiliriz.
22.08.2011 01:22 Levent Polater

 
    Son zamanlarda iyice trend olan platforma özel içeriklere Batman: Arkham City de ortak olacak mı? Batman: Arkham Asylum'un PS3 sürümünde oyunun Challenge modlarında Joker ile oynama özelliği getirilmiş ve bu sürüm PC ve Xbox 360 platformlarındakilere nazaran biraz daha özel kılınmıştı. Peki ya Arkham City?
 
    Alınan bilgilere göre Arkham City'de platforma özel herhangi bir özel içerik ile karşılaşmayacakmışız. Rocksteady'nin pazarlama menajeri Dax Ginn, bu konuyla ilgili Gamespot mikrofonlarına şunları söylemiş:
 
    "Oyunculara yapımı hangi platformda oynamak istediklerine aldırış etmeden eşit davranıyoruz. Şu andaki planlarımız arasında aynı oyunu tüm platformlara dağıtmak bulunuyor."
 
    Rocksteady, Batman: Arkham City için ön alım siparişlerine bol bol DLC (indirilebilir içerik) skin'leri, Challenge haritaları veya oynanabilir Robin'i koysa da bu içerikler oyun, Ekim ayı çıkışını yaptıktan kısa bir süre sonra satışa çıkacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 32 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler