Batman Arkham City Çizgi Romanından 2 Sayfa

17.04.2011 00:42 Ersin Kılıç


     Rocksteady Games'in bir fenomen haline dönüştürdüğü Batman Arkham Asylum'dan sonra bildiğiniz gibi şiddet Arkham şehri sokaklarına Batman: Arkham City ile taşacak. Oyunun hikayesini daha da sağlamlaştıracak olan Batman Arkham City'nin çizgi romanı ise geçtiğimiz Şubat ayının başında duyurulmuştu. İşte bu çizgi romandan iki sayfalık görüntü bugün ortaya çıktı.
 
     Altı bölümden oluşan bu çizgi roman serisi ilk oyun ile ikinci oyun arasında köprü görevini üstlenecek. Serinin hikaye olarak ilk oyundan bir yıl sonrasında başlayacağı da belirtiliyor. Her iki oyunun da hikayesinin yazarı olan Paul Dini tarafından kaleme alınacak olan serinin çizerliğini ise Carlos D’anda üstlenmiş.

      Dijital ve basılı olarak çıkacak olan serinin her bir sayı fiyatı ise 2.99$ olacak. Mayıs ayında başlayacak olan serinin ilkbölümünden alınan sayfalara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 39 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler