Batman: Arkham City'de 165 Dakika Ara Sahne Var

BBFC'de ESRB gibi oyunda şiddet öğelerinin olduğunu belirtmiş.
10.08.2011 18:58 Ersin Kılıç


     Dün yayınladığımız haberimizde Batman: Arkham City'nin ESRB kurumundan Teen damgası yediğini belirtmiştik. Oyundaki şiddet, alkol teması ve argo kelime kullanımına deinen ESRB'den sonra İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde oyun derecelendirmesini yapan BBFC'de oyunu değerlendirmiş.
 
     Oyuna +15 damgası vuran BBFC, Batman: Arkham City hakkında bazı bilgilere de yer vermiş. BBFC kurumu oyunda toplam 165 dakika uzunluğunda ara sahnenin yer aldığını belirtmiş. Oyunun uzunluğunu göz önüne alır isek ara sahnelerin de oldukça doyurucu olacağını ön görebiliriz.
 
     Batman: Arkham Asylum'da ara sahnelerin uzunluğu ise toplamda 28 dakika 58 saniye idi. Anlaşılan oyunun tamamında olduğu gibi ara sahneler de Arkham Asylum'dan 4-5 kat büyük olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 19 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler