Batman: Arkham City'de 3 Düşmana Aynı Anda Vurmak

Arkham City'deki aksiyon sahneleri bizi çok etkileyecek gibi görünüyor
20.12.2010 23:19 Alkan Adakaner


    Batman: Arkham Asylum ile herkese bir çizgi roman oyunu nasıl yapılacağını gösteren Rocksteady Studios şimdi de yoğun bir şekilde Batman: Arkham City üzerinde çalışıyor.
 
    İlk oyundan çok daha ayrıntılı bir yapım olması beklenen Arkham City'de büyük bir şehir, daha zorlu düşmanlar ve yeni boss'lar bizi bekliyor. Tabi Batman de kendini geliştirmiş olarak karşımıza çıkacak.
 
    Rocksteady Studios daha önce Arkham City'de Batman'in yeni dövüş hareketleri olacağını açıklamıştı, ama bu hareketlerle ilgili video veya ekran görüntüleri pek görememiştik. Yeni yayınlanan 3 görüntüde bu yeni dövüş hareketlerinden birisi yer alıyor.
 
    Yukarıda da gördüğünüz bu görüntüde Batman 3 düşmana aynı anda vuruş yapıyor. Zaten oldukça atletik olan Batman için bu vuruş zor değil, ama oyun içinde bunu biz nasıl yaparız bilemiyorum.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 29 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler