Batman: Arkham City'de Gizemli Kayıt Sorunu

14.11.2011 14:24 Levent Polater

 
    Batman: Arkham City'de nedenini anlayamadığınız biçimde kayıt dosyalarınız kayboldu veya bozuldu mu? Eğer cevabınız "Evet" ise, görünüşe bakılırsa bu konuda yalnız değilsiniz.
 
    Oyunun resmi forumlarında 21 sayfayı geçen bir başlık altında Batman: Arkham City oyuncuları saatleri bulan oyun kayıtlarının bir anda kaybolduğuna dair şikayetlerde bulundular. Bu sorun sadece oyunun Xbox 360 sürümünde görülüyormuş.
 
    Kullanıcılar, sorunun kaynağı olarak Catwoman DLC'den şüpheleniyorlar, ancak bu henüz kesinleşmiş değil. Warner Bros. ise sorunları dinliyor ve yama ile ilgili ilk çalışmaların başladığına işaret etti. Ancak yamanın ne zaman yayınlanacağı belli değil. 
 
    Batman: Arkham City, tüm dünyada 4.6 milyondan fazla satmayı başardı ve tüm hızıyla satmaya devam ediyor. Kendileri bir "GOTY" adayı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 31 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler