Batman: Arkham City'de "Penguin" Gözüktü

Arkham City, boss savaşları ile de akıllarda kalacak bir oyun olacak gibi görünüyor
23.05.2011 08:47 Alkan Adakaner


     21 Ekim'de PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Batman: Arkham City bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi. Arkham Asylum'daki kalitenin bu oyunda da devam edeceğini düşünüyoruz.
 
     Batman'in yeni macerası en az Arkham Asylum kadar zorlu olacak, çünkü yine oldukça güçlü düşmanlarla karşılaşacağız. Bu düşmanlardan birisi de Batman'in en eski düşmanlarından "Penguin" olacak.
 
    Yukarıda görebileceğiniz dergi taraması gerçek adı Oswald Chesterfield Cobblepot olan Penguin'in oyunda yer alacağının kanıtı. Oyunda önemli bir rol oynayacağı söylenen Penguin'le ilgili ayrıntılar ortaya çıktıkça size aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 55 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler