Batman: Arkham City'den 12 Dk'lık Oynanış Videosu

Doğru yere odaklan Batman!
02.07.2011 00:33 Ersin Kılıç


     İlkinden çok daha iyi olacağına kesin gözüyle baktığımız Batman: Arkham City için yepyeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. İlk oyunda karşılaştığımız karakterler dışında yepyeni karakter ve düşmanları da içerecek olan Batman: Arkham City'nin bu videosu tam 12 dakika uzunluğunda.
 
     Video aslında oyunun E3 demosundaki kısımdan oluşuyor. Fakat daha önce bu videoyu GT TV'de ancak yarım yamalak görebilmiştik. Bugün ise Rocksteady firması videonun ham halini oyun severler ile paylaştı.
 
     Videonun ilk dakikalarında bir kasayı açmaya çalışan soyguncuları görüyoruz. Daha sonra ise olaya Catwoman dahil olarak buradaki soyguncuları bir güzel pataklıyor. Kedi Kadının kombolarına ve kamçı kullanımına hayran olmamak ise elde değil. Kasadan bir çip çıkaran Kedi Kadın'ın başına silah dayanması ile videonun bu kısmı sona eriyor. Bu silahı çekeni tahmin etmek ise pek zor değil. Oyunun daha önceki görüntülerinde Two Face'in Catwoman'ı yakaladığını görmüştük. Zaten videonun ilerleyen dakikalarında da bu durum netleşiyor.
 
     12 Saat sonrasında ise kontrol bu sefer Batman'e geçiyor. Batman'i gördüğümüz bu ilk sahnelerde arka planda Riddler'in bulmaca işaretleri de dikkatimizden kaçmıyor. Catwoman'ı Two Face'ten kurtarmak için yola çıkan Batman'in videonun geri kalan kısmına damga vurduğunu söylememe ise sanırım gerek yok. Gerek havada süzülme, gerek kanca kullanımı, gerekse de komboları ile gene ustalığını konuşturuyor.
 
     Oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 41 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler