Batman: Arkham City'den 9 Dk'lık Yeni Video

Videoda benzer bir sahne yer alıyor.
06.07.2011 18:44 Ersin Kılıç


     Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Japon EXPO fuarına katılan firmalardan biri olan Rocksteady Games, merakla beklenen yeni oyunları Batman: Arkham City için tam 9 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu göstermiş.
 
     Kamera çekimi olan bu videoda, video sunumunu yapan görevlinin heyecanı ile başlamak istiyorum. Oyundaki yenilikleri Steve Ballmer heyecanı ile anlatan sunucu, videoda yerinde duramamış :)
 
     Oyuna gelecek olur isek videoda Kedi Kadın'ın da yer aldığı bir ara sahneden sonrasını görüyoruz. Dağınık bir mekanda bulunan Batman, hemen dedektif moduna geçerek etrafı incelemeye başlıyor ve artık kurşun deliklerini de delil olarak inceleyebildiğimizi görüyoruz. Asıl şaşırtıcı nokta ise yeni dedektif modumuzda kurşun deliğini inceleyerek, kurşunun nereden geldiğini, kısacası kimin, nereden ateş ettiğini hesaplayabiliyoruz.
 
     Videoda da kurşunun geldiği yeri incelemeye giden Batman, burada dövüş yeteneklerini de konuşturuyor. Harley Queen'in de gözüktüğü bu videoda Batman, duman bombası, kanca, havada süzülme gibi yeteneklerini sergiliyor. Videonun sonunda ise hem bizi hem de Batman'ı ilginç bir sürpriz bekliyor.
 
     ComicCon'da da yer alacak Batman: Arkham City'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2791]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 10 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler