Batman: Arkham City'den "Penguin" Videosu

"Angry Batman" bakalım Penguin'e karşı neler yapacak
22.07.2011 09:56 Alkan Adakaner


     Batman: Arkham City'de yüzlerce sıradan düşmanın yanı sıra boss'lar da başımızın belası olacak. Batman'in ne kadar çok düşmanı olduğunu düşündüğümüzde de işimizin çok kolay olmayacağını anlıyoruz.
 
     Oyunun geliştiricisi Rocksteady güçlü düşmanlarımızdan birisini daha bir video ile tanıttı. Daha önce dergi kapaklarında gördüğümüz Penguin'in bulunduğu bu videoda Batman yine kalabalık gruplara karşı mücadele ettiği gibi Penguin'in onun için hazırladığı tuzaklardan kaçmaya çalışıyor.
 
      Gerçek adı Oswald Chesterfield Cobblepot olan Penguin, DC Comics'in 1941 yılındaki "Detective Comics" adlı çizgi romanında ortaya çıkmıştı. Anlayacağınız oldukça eski bir suçlu ile karşı karşıyayız. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2828]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 25 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler