Batman: Arkham City'den İnanılmaz Bir Video

Arkham City ayaklarınızın altında!
07.06.2011 02:19 Levent Polater


   GTTV’den çok özel bir Batman: Arkham City videosu huzurlarınızda. Oyunun yapımcılarından Sefton Hill'in açıklamalarıyla süslenen video yaklaşık 8 dakika uzunluğunda.
 
    İlk olarak kontrol edebileceğimiz yan karakterlerden Catwoman'ın oynanışının görüldüğü videoda Catwoman'ın dövüşürken Batman'dan hiç de aşağıda kalmayacağına tanık oluyoruz. Kamçısı ile düşmanların silahlarını ellerinden alıp onları vurabileceğimiz de belirtilen noktalar arasında. 
 
    Daha sonra video bizi tüm ihtişamıyla Arkham City sokaklarına terkediyor. Kontrolümüzde Batman ve koca bir Arkham şehri. Binalar arasında süzülme konusunda artık kısıtlamamız yok, istediğimiz zaman 'grappling hook' ile kendimizi daha da yukarı çekebiliyoruz. Oyunda bir çok yan görev olacağı söylenmişti. Batman'in bir çeteyi indirdikten sonra çete liderini sorgulama yaptığını görmekteyiz. Aldığı bilgi neticesinde yeni bir Riddler bulmacası keşfediyor. Oyunda ana görev dışında bir çok yan görev sizin onları keşfetmenizi bekliyorlar.
 
    Video daha sonra Two-Face'i gösteriyor ve bitiyor. Tek kelimeyle her şey "inanılmaz" görülüyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=2578]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 14 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler