Batman Arkham City'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Batman'le başa çıkabileceğini mi sanıyorsun?
11.03.2011 17:40 Alkan Adakaner


     Warner Bross sonunda Batman: Arkham City'nin çıkış tarihini açıkladı. Daha önce Sonbahar'da piyasaya çıkacağı belirtilen oyunumuzun 21 Ekim'de Avrupa'da raflardaki yerini alacağı duyuruldu.
 
      Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman Arkham City ilk oyundan çok daha büyük bir harita ve zorlu düşmanlara sahip olacak. Ayrıca oyunun grafikleri de Arkham Asylum'a göre daha gelişmiş olacak.
 
     Oyunun yeni ekran görüntüler de yayınlandı. Arkham City görsel olarak gerçekten de harika duruyor. Sanırım grafiksel olarak tıpkı ilk oyundaki gibi herhangi bir şikayetimiz olmayacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 11 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler