Batman: Arkham City'nin Çizgi Roman Serisi Çıkacak

09.02.2011 18:10 Ersin Kılıç


     En iyi süper kahraman oyunu olarak kabul edilen Batman: Arkham Asylum, aldığı bu ödülü sonuna kadar haketmiş ve oyunculardan büyük bir beğeni kazanmıştı. Rocksteady firmasını da gözdeler arasında sokan oyunun ikinci versiyonu ise bildiğiniz gibi bu sene sonunda çıkışını yapacak.
 
     Batman: Arkham City'de kabusun Gotham City sokaklarına taştığına şahit olacağız. Peki ne oldu da Arkham Asylum'dan sonra şehir bu hale geldi? İşte bu sorunun cevabını DC Comics'in duyurusunu yaptığı Batman: Arkham City çizgi roman serisinde öğreneceğiz.
 
     Altı bölümden oluşan bu çizgi roman serisi ilk oyun ile ikinci oyun arasında köprü görevini üstlenecek. Serinin hikaye olarak ilk oyundan bir yıl sonrasında başlayacağı da belirtiliyor. Her iki oyunun da hikayesinin yazarı olan Paul Dini tarafından kaleme alınacak olan serinin çizerliğini ise Carlos D’andaüstlenmiş.
 
     Dijital ve basılı olarak çıkacak olan serinin her bir sayı fiyatı ise 2.99$ olacak. Mayıs ayında başlayacak olan serinin ilk bölümünün kapak tasarımına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler