Batman: Arkham City'nin Kapak Tasarımı

16.06.2011 11:35 Alkan Adakaner


    Batman: Arkham City 21 Ekim'de Playstation 3, Xbox 360 ve PC için Avrupa'da piyasaya çıkıyor. 2011'in en çok beklenen oyunlarından olan Arkham City, daha uzun bir oyun süresine daha geniş bir haritaya ve yepyeni karakterlere ev sahipliği yapacak.
 
     Catwoman'ın da oynanabilir karakter olacağı oyunda Robin'in sesleri de yavaş yavaş duyulmaya başladı. Rocksteady Studios'un yine harika bir oyuna imza atmasını beklediğimiz Batman: Arkham City'nin Xbox 360 sürümüne ait bir kapak tasarımı da ortaya çıktı.
 
    Üzerindeki "Pal" yazısından Avrupa bölgesine ait olduğunu anladığımız bu kapağın tasarımı henüz son haline ulaşmamış. Yine de Batman'in yumruğunu havaya kaldırması ve tek başına kapakta yer alması yeterince dikkat çekici olmuş. Ne diyelim, büyük savaşa hazır olun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 43 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler