Batman: Gotham City Imposters da Ne Oluyor?

Arkham Asylum'dan sonra her Batman oyunu bizi heyecanlandıracaktır
16.02.2011 20:11 Alkan Adakaner


     Batman: Arkham Asylum sonrasında Batman'in ünü oyun dünyasında bir hayli arttı. Bundan sonra Batman adını kullanan bir oyun hiç kuşkusuz daha fazla ilgi görecektir, ama Rocksteady Studios'un yaptıkları mutlaka bambaşka olacaktır.
 
     2010 yılının Ağustos ayında Thehunt adlı İngiliz online perakendeci Batman: Gotham City Imposters adında bir oyunun 2011 yılının Ocak ayında çıkacağını iddia etmişti. Bu haber sadece söylenti derken benzer bir iddia yine gündeme geldi.
    
      Bu defa Batman: Imposters adlı 4 bölümlük çizgi romana dayanarak hazırlandığı söylenen Batman: Gotham City Imposters'ın 25 Mart'ta indirilebilir olarak Xbox Live Arcade'de yer alacağı söyleniyor.  (Söylentiler gerçekleşirse PC ve PSN'e de gelebilir)
 
      Uzun zamandır söylentisi devam eden bu projenin bir indirilebilir oyun olarak piyasaya çıkması akla gayet uygun görünüyor. Zaten Rocksteady Studios, Arkham City üzerinde çalışırken büyük çaplı bir Batman oyunu çıkarılmasını beklemek yanlış olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler