Batman, Mass Effect Evreninde Olsaydı?

12.10.2011 12:58 Ersin Kılıç


     Benim gibi birçok oyun severin aklına da eminim farklı karakterleri farklı oyun evrenlerinde görme fikri sık sık geliyordur. Nitekim bazı oyunlarda bunun örneklerine de rastlıyoruz. Tabi bunun hiçbir zaman gerçekleşemeyeceği hikayeler de var. Örneğin Batman ve Mass Effect evreni gibi.
 
     Avusturalyalı tasarımcı Adam Fisher ise bunu bir nebze de olsun başarmış. Tasarladığı Batman görünümü ile "Batman, Mass Effect evreninde olsa nasıl bir görünüme sahip olurdu?" sorusunu da yanıtlıyor. Çünkü bu tasarıma baktığımızda Batman'ın N7 mürettebatından biri gibi olduğunu görebiliyoruz. 
 
     Fisher bu tasarımı ile Cuma günü düzenlenecek olan New York Comic Con fuarında "Alternatif Evrenler" yarışmasına katılacak. Sonucu şimdiden büyük bir merakla bekliyoruz.
 
     Fisher'ın "Bateffect" adını verdiği bu çalışmalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 32 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler