Batman ile Arkham City Gezintisi

Oyun alanı bir hayli büyük. Neyse ki pelerinimiz var..
19.08.2011 18:12 Ersin Kılıç


     Son olarak yeni düşmanımız Mr.Freeze ile tanıştığımız Batman: Arkham City için bugün ilginç bir video yayınlandı. Oyunun Gamescom standında oyun için ilginç bir yarışmaya imza atılmış.
 
     Bu yarışmada bir sunucu bulunuyor ve an be an oyuncuların durumunu bizlerle paylaşıyor. Yarışmadaki amaç ise belli, kim daha hızlı bir şekile Arkham City'de belirlenen noktaya ulaşacak. Bu yarışma modu aslında oyunun içerisinde yer almıyor. Sadece fuarda ilginç bir aktiviteye imza atılmış.
 
     Bu videoda asıl önemli olan nokta ise tabi ki Arkham şehri. Batman'in semalarında süzüldüğü Arkham şehrinin büyüklüğünü bu videoda bir kez daha anlıyoruz. Videoda önemli olan bir diğer nokta da ulaşımın batmen'de ne kadar kolay yapıldığı oluyor. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3009]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 33 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler