Batman'in Yeni Düşmanı: Mr.Freeze (Video)

Videoda buz kütlesindeki Nora ise bu arka plandaki karakter kim?
15.08.2011 15:40 Ersin Kılıç


     Batman: Arkham City için gün geçmiyor ki yeni bir haberle daha karşılaşmayalım. Her geçen gün yeni karakterleri ile bizi daha da heyecanlandıran Batman: Arkham City için yeni bir karakter daha duyuruldu. Zaten kadrosu oldukça kalabalık olan Batman: Arkham City'de, Mr.Freeze ile de uğraşmamız gerekecek.
 
     Oyunun yayınlanan yeni videosuna geçmeden önce Mr.Freeze hakkında kısa bir bilgi verelim çünkü bu karakter her ne kadar önüne geleni buz kütlesi haline getiren bir karakter gibi gözükse de aslında geçmişindeki hikayesi ile Batman'in Harvey Dent ile birlikte en saygı duyduğu karakterlerden birisi.
 
     İlk olarak 1959 yılında yayınlanan Batman'in 121. sayısında karşımıza çıkan Mr.Freeze'in gerçek adı D. Victor Fries. İsmindeki benzerlik ve kötü adama dönüştüğü zamandaki özellikleri ile Mr.Freeze adını alan Victor Fries'in tek gayesi ise ölen eşini tekrar hayata döndürebilmek. Bu uğurda bazı deneylere başvuran karakterimiz deneylerini devam ettirebilmek için kendisini suç dünyasında buluyor. En önemli silahı ise rakiplerini buz kütlesine çevirdiği "Cold Gun".. Karakteri 1997 yılında yayınlanan Batman ve Robin filminde Arnold Schwazenegger canlandırmıştı.
 
     Oyunun videosuna gelir isek Mr.Freeze'in bulunduğu mekanlarda kar yağışı ile karşılaşacağımızı görüyoruz. Tıpkı orjinal hikayede olduğu gibi Mr.Freeze'in oyundaki amacı da ölen karısı Nora'yı (dondurduğu) hayata geri getirebilmek. Mr.Freeze'in Batman'e söylediği "Norayı getir, ya da öl" cümlesi de karakterin oyundaki hikayesini özetlemiş. Videodan anladığımız kadarıyla Mr.Freeze, batman'i biraz zorlayacak.
 
     Oldukça kalabalık bir karakter listesine sahip olan batman: Arkham City'nin bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 13 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler