Bravely Default'un Platformları Genişleyebilir

25.03.2014 14:28 Samet Konuksal


    Nintendo 3DS'e özel olarak yayınlanan Square Enix'in JRPG oyunu Bravely Default, türe son dönemde kazandırılan önemli yapımlardan biriydi. Bravely Second adıyla devam edecek olan seriyle ilgili yeni bir haber geldi.
 
    Her iki oyununda da platform olarak kendine Nintendo 3DS'i seçen Silicon Studio'nun başkanı Takehiko Terada, Bravely serisinin platformlarının genişleyebileceğinden söz etti. Henüz net bir kararın verilmediğini fakat planlamaların yapıldığını söyleyen Terada, bunun Square Enix'e bağlı olduğunu belirtti.
 
    Firmanın kökenine ve oyunun yapısına baktığımızda PC veya ev konsolu çıkışı zor gibi duruyor. Bravely serisini ilerleyen dönemde mobil platformlarda ve Vita'da görmemiz daha olağan gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bravely Default: For the Sequel Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Age of Empires II: Definitive Edition PS5 Konsoluna Geliyor 12 Dk önce Onimusha 2: Samurai’s Destiny Remaster Duyuruldu! 1 Saat önce The Last of Us'ın Abby'si Dizide Neden Kaslı Değil? Yapımcılar Açıkladı 04 Şubat Street Fighter 6 Satışları 4,4 Milyona Ulaştı 04 Şubat Dragon's Dogma 2'nin Güncel Satış Sayısı Açıklandı 04 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler