Bungie'nin Geliştirdiği Marathon İçin İşler Yolunda Değil

12.08.2024 16:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Bungie tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan nişancı aksiyon oyunu Marathon ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Bloomberg muhabiri Jason Schreier, Skill Up'ın Friends Per Second podcast'inin son bölümüne katılarak proje içerisinde birçok sorunun olduğunu aktardı.
 
Marathon, PvP nişancı deneyimi sunacak
 
 
 
Schreier, podcast içerisinde yaptığı açıklamalarla beraber şu ifadeleri kullandı: “Duyduğum kadarıyla Marathon için işler pek iç açıcı değil. Konuştuğum kişiler bana oyunun belirtilen tarihte çıkış yapmayacağını ve ileri bir tarihe erteleneceğini aktardı. Bunun yanı sıra geliştirici ekip içerisinde yer alan kişiler oldukça karamsar duygular içinde.”
 
Schreier ayrıca oyun yönetmeni Christopher Barrett ve yapımcı Carrie Gouskos'un bu yılın başlarında projeden ayrılmasıyla birlikte oyunda bir liderlik değişikliği yaşandığını belirtti. Bu tarz projelerde liderlik değişikliği gidişatı tamamen etkiliyor ve bu da ekip içerisindeki sıkıntıların artmasına sebebiyet veriyor.
 
Son olarak Schreier çevrimiçi odaklı PvP servis oyunu Marathon’un sonunun Suicide Squad: Kill the Justice League'de yaşananlara benzer olacağını düşünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 18 Dk önce Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 3 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 4 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 5 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler