Capcom ve Namco'dan Birer Dövüş Oyunu

20.07.2010 10:35 Alkan Adakaner


 
     Bir süredir ortalıkta Street Fighter ve Tekken söylentileri dolaşırken Game Informer'dan yeni bir iddia geldi ki böylesine büyük bir dergi durduk yere böyle bir haber yapmaz.
 
      Game Informer'a göre şu an Capcom ve Namco karşılıklı olarak 2 dövüş oyunu üzerinde çalışıyor. Capcom'un üzerinde çalıştığı oyunun Capcom vs Namco olduğu söylenirken Namco'nun ise Namco vs Capcom üzerinde çalıştığı söyleniyor.
 
     Capcom'un hazırladığı oyunun Street Fighter 4'ün oyun motorunu kullanacağı ve 2D bir oynanış mekanizmasına sahip olacağı söylenirken, Namco'nun ise Tekken 6 motorunu kullanacağı ve 3D bir oynanış sunacağı söyleniyor.
 
      Yine Game Informer'a göre Capcom tarafındaki projenin başında Yoshinori Ono yer alacak. Namco Bandai'de ise Katsuhiro Harada'nın iş başındaymış.
 
      Böylesine dünyalar arası bir dövüş oyunu nasıl olur emin değilim, ama tamamen kişisel olarak böyle bir dövüş oyununun yapılmasına karşıyım. Eğer yeni bir Marvel vs Capcom bekliyorlarsa bunun için çok ama çok çalışmaları gerek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüyle 14 Mayıs'ta Steam'de! 30 Nisan eFootball™ NARUTO SHIPPUDEN İşbirliği Başlıyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler