Catalyst 11.11a Sürücüsü Yayında!

AMD ve Nvidia arasında sürücü savaşları son sürat devam ediyor.
23.11.2011 00:44 Levent Polater

 
    AMD'nin merakla beklenen yeni sürücüleri en sonunda yayınlandı. Catalyst 11.11. sürümünü taban alan yeni yama 11.11a adıyla şu anda yayında.
 
    AMD Radeon HD 6000 serisi ve 5000 serisini destekleyen bu yama Batman: Arkham City, Skyrim ve RAGE oyunları için gözle görülür performans artışı sağlıyor ve çoğu sorunu düzeltiyor. 11.11a ayrıca Battlefield 3 için de birkaç sorunu çözüyor.
 
    AMD marka ekran kartına ve doğru modele sahip olan PC kullanıcıları Catalyst 11.11a sürücülerini buraya tıklayarak indirebilir. Daha iyi bir performans için yamaları kurmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler