Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük

22.07.2024 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından yayınlanması planlanan nişancı aksiyon oyunu Concord için bir süredir tanıtımlar yapılmaya devam ediyor. İlgi çekici karakterleri ve ortamları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapım için beta sürümü gerçekleştirilmiş durumda. Açık beta ile beraber Steam platformu üzerinden kaç kişinin bu oyunu oynadığı ortaya çıktı.
 
Concord şimdilik istediğini alamadı
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkarılan verilere göre Concord son açık beta dönemi boyunca Steam platformunda 2.388 oyuncu ile zirve yaptı. Eş zamanlı oyuncu sayısı olarak karşımıza çıkan bu rakam elbette oldukça düşük. Hem PlayStation 5 hem de PC platformu için piyasaya sürülmeyi bekleyen yapım aynı zamanda ön siparişlere açık durumda.
 
Concord bildiğiniz üzere bir hafta önce sadece oyunu ön sipariş edenlerin kullanımına açık olan bir beta sürecine girdi. Ancak açık beta herkese açık bir şekilde yayınlandı ve her oyuncu erişim sağlayabildi. Şu anda bu düşük sayının neden olduğu geliştirici ekip tarafından sorgulanıyor.
 
Açıklanan detaylara göre Concord 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 7 Saat önce Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 8 Saat önce PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 9 Saat önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 11 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler