Crytek, Hunt: Showdown 1896'yı Duyurdu: İşte Detaylar

25.07.2024 21:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Crysis serisiyle gönüllerimize taht kuran Crytek, nişancı aksiyon oyununun bir sonraki bölümü niteliğinde olan Hunt: Showdown 1896'yı resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek ve hem PVP hem de PVE unsurları ile beraber gelecek.
 
Hunt: Showdown yepyeni sürümle geri dönüyor
 
 
 
Hunt: Showdown 1896, ortaya çıkan detaylara göre 15 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek. Bu tarihten itibaren orijinal Hunt: Showdown artık PlayStation 4 ve Xbox One'da oynanamayacak. Hunt'ın bir sonraki bölümünde oyuncular yepyeni bir deneyimle karşı karşıya kalacak ve kronolojik olarak ileriye atlayabileceğimiz bir hikaye içeriği bizlere sunulacak.
 
Bayou'nun batısındaki Colorado'nun Rocky Dağları'na geçiş yapabileceğimiz oyunun ilk haritası Mammon's Gulch olarak karşımıza çıkacak. Burada oyuncular geniş ve ayrıntılı bir bölgeye doğru adım atabilecek ve avcılar güçlü Colorado dağlarının eteklerine doğru ilerleyebilecek. Gelişmiş detaylarla beraber ön plana çıkmaya hazırlanan bir sonraki bölüm CRYENGINE 5.11 oyun motoruyla destekleniyor.
 
Oyuncular ayrıca çıkış sonrası elden geçirilen orijinal haritalarla da karşılaşabilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 4 Saat önce Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 5 Saat önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler