Dead Rising 3 Karakterinizden Çağrı Var

04.11.2013 11:25 Talha Aynacı

 
   Xbox One'ın çıkış oyunlarından birisi olan Dead Rising 3'de SmartGlass özelliğinin nasıl kullanılacağına dair bir açıklama yapan oyunun geliştiricisi Blue Castle, bu uygulama aracılığıyla Dead Rising 3'deki karakterimizin bize mobil cihazlarımızdan çağrıda bulunacağını belirtti.
 
   Kullandığınız mobil cihaza göre sizi arayacak ya da mesaj atacak olan karakter yeni görevler ve ödüllerden haberdar edecek. Aslında bu iOS ve Android cihazlarda karşımıza çıkan uygulama mesajlarına benzer bir yapı. Ancak burada telefon üzerinden uygulamayı kullanıyorsanız, ana karakter sizi arayacak ve arka planda Dead Rising dünyasına ait seslerle sizi oyuna davet edecek. Yapımcılar bazı görevlerin özel olarak karakter araması ve mesajlarıyla açılacağını belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler