Dead Rising 3 İlk Olarak PC'ye Geliştirilmiş

19.07.2013 18:08 Alkan Adakaner


     Xbox One'ın en önemli oyunlarından biri olan Dead Rising 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Geliştiricilerin açıklamalarına göre Dead Rising 3 ilk olarak PC'ye geliştirilmiş, bunun nedeni ise PC mimarisine yakın olan Xbox One'ın sistem özelliklerinin tam olarak netleşmemesi.
 
    Dead Rising 3'ün şimdiki nesle de gelebileceğini, fakat oyunun Xbox 360'ın limitlerini aştığını söyleyen yetkililer, oyunun haritasının GTA V'teki kadar büyük olmamasına rağmen Dead Rising 1 ve 2'nin toplamından büyük olduğunu ve yükleme ekranlarıyla karşılaşmayacağımızı söylüyorlar.
 
    Serinin yeni oyunu Dead Rising 3'ü daha ciddi bir yapıya bürüyen Capcom Vancouver, oyunda korku unsurlarının önplanda olduğunu ve komedi unsurlarının 2. planda yer alacağını açıklamıştı. 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler