Dead Rising 3'ün Co-op Modundan Yeni Detaylar

20.09.2013 14:05 Talha Aynacı

 
   Microsoft ve Capcom Vancouver, Xbox One'a özel çıkış yapacak olan Dead Rising 3'ün online moduyla ilgili yeni bilgileri basınla paylaştı.

   Online moddayken, oyuncular diledikleri zaman bir başka arkadaşının oyununa kendi ilerleyişinde edindiği deneyim puanları ve techizatlarla birlikte girebilecek ve yine kendi oyununa taşıyabilecekler.

   Ayrıca arkadaşlarınızla birlikte tamamladığınız görevler kendi oyun kayıtlarınızda da tamamlanmış olarak gözükecek. Böylece oyuncular tekrar aynı görevi oynamak zorunda kalmayacak.
 
   Co-op modda ana karakterimize eşlik edecek kahramanımız Dick çılgın bir tır şoförü olarak tanımlanıyor. Açıklamalara göre Dick, zombi kıyametinden canlı kurtulmak  için tek çıkar yol olarak ana karakterimiz Nick Ramos ile iş birliği kurmayı tek çıkar yol olarak görüyor.
 
   Verilen bu detaylar yanı sıra Capcom, "super-combo weapons" sistemine de açıklık kavuşturdu. Bu sisteme dahil olan silahları geliştirebilmek için en az 3 farklı teçhizatı bir araya getirmeniz gerekecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler