Dead Rising 3'ün Nightmare Zorluk Derecesi Olacak

11.06.2013 18:21 Alkan Adakaner


    Capcom'un Xbox One'a özel olarak duyurduğu Dead Rising 3 ile ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Capcom'un daha geniş bir dünyaya (Dead Rising 1 ve 2'nin toplamından büyük) sahip olacağını söylediği yapım, herkesin oynayabileceği zorluk seviyeleriyle gelecek.
 
    Hardcore oyunculara bir müjde veren Capcom yetkilileri, Dead Rising 3'teki Nightmare zorluk modunun bir bakıma "NewGame+"ta oynuyormuş hissi vereceğini söylüyor. Bu modda zaman kısıtlı olacakmış ve bazı seçilmiş mekanlarda (çamaşırhanelerde) oyunu kaydedebilecekmişiz.
 
     Serinin önceki oyunlarından daha karanlık bir dünyaya sahip oyunun daha gerçekçi bir yapıya büründüğünü söyleyebiliriz. Xbox One'ın çıkış oyunlarından biri olacak olan Dead Rising 3 büyük ilgi görebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler